سیمولیشن خنک کاری دیتا سنتر

سیمولیشن انتقال حرارت ماینینگ فارم

Data center ventilation simulation

Mining farm CFD simulation

مکانیک شاره‌ها یا مکانیک سیالات به انگلیسی -  Fluid mechanics - یکی از شاخه‌های وسیع در مکانیک محیط‌ های پیوسته را تشکیل می‌دهد. مکانیک سیالات هم با همان اصول مربوط به مکانیک جامدات آغاز می‌شود، ولی موردی که این دو را از هم متمایز می‌سازد، این است که سیال بر خلاف جامدات قادر به تحمل تنش برشی نیست. با دانستن این مسئله معادله‌ هایی برای تحلیل حرکت سیالات طرح‌ ریزی شده است. این معادلات به احترام ناویه و استوکس دو ریاضی‌ دان بریتانیایی و فرانسوی به نام معادلات ناویه-استوکس نامیده می‌شوند. تحلیل و شبیه سازی های سیالات و انتقال حرارت یا CFD - Computational Fluid Dynamicsدر حقیقت حل معادله ناویر استوکس برای حجم های کوچک از مدل اصلی می باشد. در این روش کل حجم مورد نظر ابتدا به حجم های بسیار کوچکی در عملیات مش بندی تقسیم می شود و پس از اعمال شرایط مرزی، معادلات مذکور برای کلیه المان ها حل می شود.



شبیه سازی های سیالاتی یا CFD از لحاظ روال کلی مشابه تحلیل های استاتیکی و دینامیکی FEM و FEA می باشد. در هر دو روش برای حل از المان های بسیار کوچک تری نسبت به مدل اصلی استفاده می شود.

امروزه با بالا رفتن سرعت پردازش رایانه ها، تحلیل و سیمولیشن CFD تهویه گزینه مناسبی برای بررسی تهویه و خنک سازی فضاهای سر بسته مانند دیتا سنتر، اتاق سرور و تاسیسات ماین کردن سکه های دیجیتال است.

اهمیت بالای عملکرد مناسب تهویه در Data center و Mining farm بدلیل حساسیت سرور ها و تجهیزات ماینینگ و حرارت بالای تولید شده توسط آنها در زمان پردازش است. به همین دلیل در شرایطی که سیستم تهویه دیتا سنتر و یا اتاق ماینینگ مناسب نباشد، به مرور زمان دما افزایش می یابد که این افزایش دما می تواند موجب خاموش شدن دستگاه ها و سرور ها شده و در عین حال کارایی آن ها را کاهش دهد.


شبیه سازی ماینینگ

مراحل انجام تحلیل انتقال حرارت در دیتا سنتر و ماینینگ فارم بدین صورت است که ابتدا مدل سه بعدی از محل دیتا سنتر یا محل ماینینگ تهیه می شود. سپس با توجه به نوع سرور ها و مشخصات آنها و یا مشخصات دستگاه های ماینر، بار حرارتی سیستم مشخص می گردد.

پس از این مرحله ظرفیت سیستم تهویه طراحی شده و نقاط ورود جریان هوا به محوطه در نرم افزار گنجانده می شود. در ادامه و پس از مشخص کردن شرایط مرزی، عملیات مش بندی آغاز می شود. پیش از اجرای مش بندی، مناطقی که دارای اهمیت بیشتری هستند به عنوان نقاط حساس شناسایی می شود و مش بندی این مناطق ریز تر از سایر مناطق در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال، دریچه های ورودی هوا و قفسه های سرور که حرارت بالایی تولید می کنند دارای مش بندی کوچکتری خواهند بود.

با پایان مش بندی مدل، شبیه سازی و سیمولیشن تهویه آغاز می شود. پس از اتمام سیمولیشن، نتایج شبیه سازی قابل بررسی است.

با استفاده از نتایج شبیه سازی انتقال حرارت و سیمولیشن ترمودینامیک دیتا سنتر و تجهیزات ماین کردن کوین، می توان مشکلات سیستم تهویه را به خوبی شناسایی کرد. همچنین امکان مشاهده مناطقی که جریان هوا در آن ها مناسب نیست وجود خواهد داشت. سیمولیشن انتقال حرارت سرور و ماینر کمک می کنم دمای هوا در نقاط مختلف نیز محاسبه گردد.


فیلم آموزشی شبیه سازی تهویه دیتا سنتر - شبیه سازی سیالات و انتقال حرارت اتاق سرور

Data center ventilation simulation - CFD

 

شبیه سازی انتقال حرارت دیتا سنتر

سیمولیشن تهویه سی اف دی اتاق سرور

شبیه سازی انتقال حرارت ماینینگ فارم

طراحی تهویه ماینینگ

شرکت آراکو- محمد قربانعلی بیک

09124780268 

021-66129745

021-66561974 

www.araco.ir

Info@araco.ir



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها